str. Alexandru cel Bun 49, or. Chișinău; 022 211 170, 068 044 808

SERVICII CURATENIE

069 007 100
ICS “Emil&Ian Service” SRL vă oferă servicii de curățenie pentru birouri, firme, spații comerciale și industriale la prețuri accesibile, care reflectă angajamentul nostru atât față de nevoile de afaceri ale companiei dumneavoastră, cât și față de nevoia angajaților dumneavoastră de a lucra într-un spațiu îngrijit, plăcut și benefic pentru sănătate.


Beneficiile contractării serviciilor de curățenie “Emil&Ian Service” SRL se numără:


1) Modul în care sediul sau spațiul dvs. comercial arată oferă o primă impresie decisivă potențialilor clienți și partenerilor de afaceri. Noi eliminăm probleme precum birouri prăfuite, pardoseli murdare sau băi neadecvate și vă ajutăm să proiectați o imagine impecabilă.

2) Alegând serviciile “Emil&Ian Service” SRL, nu mai sunteți nevoiți să angajați personal și echipament dedicat pentru această activitate. Timpul și costurile alocate angajării scad semnificativ. În plus, pentru contractele încheiate pe minimum 1 an, beneficiați de discount-uri speciale.

3) Un birou curat înseamnă o atmosferă sănătoasă și productivă, un loc unde angajații simt că sunt respectați și protejați, ceea ce crează o etică de lucru corectă și o cultură organizațională eficientă.

4) “Emil&Ian Service” SRL protejează bunurile companiei dumneavoastră printr-o poliță de asigurare, având astfel posibilitatea de a vă despăgubi în cazul unor defecțiuni sau erori accidentale cauzate de procesul de curățenie

5) Programul de curățenie și întreținere precum aspirarea mochetelor, ștergerea prafului și curățarea pardoselilor, vă oferă certitudinea unui mediu de lucru în permanență impecabil.

6) “Emil&Ian Service” SRL vă pune la dispoziție cel mai eficient set de operațiuni de curățenie profesională dedicat situațiilor post-constructor, diminuând semnificativ disconfortul creat de lucrările de construcții.

7) Garantăm implementarea unei rutine detaliate de curățenie generală, care asigură igienizarea și îmbunătățirea aspectului general al birourilor, spațiilor comerciale și industriale.


Telefonați la 069 007 100