str. Alexandru cel Bun 49, or. Chișinău; 022 211 170, 068 044 808

TURISM ȘI EXCURSIITelefonați la 068 044 808

Turismul este expresia liberații personale și dorința de a cunoaște locuri noi, tradiții, persoane și multă multă comunicare cu persoane noi. De aceea dorim să oferim acest serviciu de transport companiilor de turism local, dar și mai mult pentru grupuri organizate de turiști care singuri își creează itinerarul la dorința împreuna cu serviciile noastre de transport planificând vizita a diferite obiecte turistice din țară sau peste hotarele acestea.

Astfel aveți posibilitatea de a cunoaște diverse Vinării din Moldova, Monumente și clădiri Istorice, Mănăstiri rupestre și să vizitați Agropensiuni pentru a cunoaște lucrul manual tradițional la diverse master clasuri si gusta din cele mai bune bucatele tradiționale moldovenești cu un pahar de vin gustos.


Trebuie doar să vă planificați din timp excursia, prin stabilirea punctelor de destinație. Astfel în formularul de mai jos completați câmpurile necesare pentru a avea ce-a mai deosebită excursie în Moldova.


*Pentru grupuri care vizitează e posibil de a organiza transfer de la Aeroport, Autogara, Gara Feroviară cu deplasarea spre locul de cazare și destinațiile planificate.Telefonați la 068 044 808


Crează Itinerar


Itinerar 1

     

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Pasageri